Bel of app: 085 - 0185 205 bel voor een afpsraak met keukenadviesaanhuis

 

 

Meer dan tevreden over het advies, het project, de planning én uitvoering maar natuurlijk vooral: het resultaat! Dank nogmaals voor je hulp, advies en geleverde keuken en vloer.

Fam. Rezel
Easterein

 

nette prijs, service goed, monteurs werken netjes, ook overleg mogelijk bij plaatsen keuken tussen klant en monteurs. Verder alles goed gegaan. Nazorg Jelco ook goed. Advies ga eens langs.

Fam. Ronner
Harlingen

 

Hallo Jelco,

Wij hebben zonet het restant van de nota voldaan, zoals je wellicht al hebt gemerkt. We zijn bijzonder tevreden zoals alles naar wens is afgehandeld. Van ons mag je aannemen, als het zo uitkomt, dat we je bij vrienden en kennissen zullen aanbevelen.

Met vriendelijke groet, Henk en Sjoerdtje Postma

Keukenrenovatie voor Keukenrenovatie na

 

zeer goed advies, klantvriendelijk, afspraken worden nagekomen, geen negatieve ervaringen.

Fam. Zonneveld
Sexbierum

 

Hendri levert echt maatwerk! Onze keuken had een opknapbeurt nodig en Hendri voorzag ons van goed advies. Hij nam de tijd om de keuken goed door te spreken/aan te passen en we konden het ontwerp zelfs met een VR-bril bekijken. Het eindresultaat is ontzettend mooi geworden en precies zoals gewenst. Kortom; een ondernemer met passie voor zijn werk en die echt iets persoonlijks kan leveren.

Fam. de Kock

 

Levertijd iets langer ivm. vakantie, valt Keukenland Design niet te verwijten! Jelco kwam na het installeren van de keuken inspecteren en zag een heel klein deukje in de afzuigkap. Had het zelf niet eens gezien. Na een aantal dagen stond Jelco op de stoep met een splinter nieuwe, dat noem ik een prima service!! 

Fam. Zijlstra
Franeker

 

Goed advies, goede service, te vertrouwen, zelfde kwaliteit t.o.v. de dure zaken en gegarandeerd laagste prijs. Ook toen onze kraan niet bij de levering aanwezig was nog dezelfde dag een mooie kraan in bruikleen gekregen.

Jelco, jij bent een hele eerlijke vent. Wat je zegt kom je na en ik weet zeker dat je op deze wijze over tien jaar nog steeds een prachtige zaak hebt. Mvg Johan.

Fam. de Ruiter
Grou

 

Jelco heeft ons super geholpen tijdens onze zoektocht voor een nieuwe keuken. Alles geheel vrijblijvend en niets moet. Wij zijn dan ook zeer content met onze keuken. We hopen dat Jelco nog vele jaren keukens mag verkopen. Wij zullen vrienden en familie in ieder geval zeker bij hem langs sturen.

Fam. de Boer
Franeker

 

Deskundigheid / advies 10
Klantvriendelijkheid 10
Prijs 8
Kwaliteit (product) 8
Service 10
Eindoordeel 10

Vriendelijk, correct en deskundig geholpen! Top!!

Fam. Talhout
Franeker

 

Eerlijk, betrouwbaar en juist advies op maat.Jelco is zeer vakkundig. Prijs/kwaliteitsverhoudingen prima. Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Fam. Wassenaar
Menaldum

Naar boven