Bel of app: 085 - 0185 205 bel voor een afpsraak met keukenadviesaanhuis

 

Keukenadvies in uw regio

Enorm nuchter, eerlijk en direct

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis.nl zo uniek? 

  • Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens 
  • GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
  • Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
  • Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
  • Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
  • Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
  • De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
  • Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
  • Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden

Hieronder vind u ons specialist bij u in de regio, neem vrijblijvend contact met ons en wie weet kunt u binnenkort van uw nieuwe droomkeuken genieten.

Keukenadvies aan huis | Friesland

Jelco Wolberts
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 0185 205
06 55 810 350

Lees meer...

Keukenadvies aan huis | Overijssel

Hendri Ziengs
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel / app 0524 - 215 555


Over mijzelf
Mijn naam is Hendri Ziengs, getrouwd, 3 kinderen en woonachtig in Gramsbergen (tussen Hardenberg en Coevorden). In 1999 ben ik gestart als keukenverkoper toen de Gulden het betaalmiddel was.
Ik heb in veel verschillende keukenzaken in de keuken mogen kijken, tot ik besloot samen met Jelco Keukenadviesaanhuis.nl te gaan opstarten.

Waarom werkt keukenadviesaanhuis.nl zo goed?
Wij komen naar
komt naar u toe met een mobiele showroom, hierdoor besparen we dure kosten van kantoren en showrooms. Ook heeft het als extra voordeel dat ik de thuissituatie zie, Kinderen, rolstoelgebruikers, huisdieren etc. stellen elk andere eisen, waar ik rekening mee kan houden. En dat geldt natuurlijk ook voor maten, hoeken, ligging, lichtinval… zaken die een verkoper in een keukenshowroom allemaal níet ziet.
Zo kunnen wij ook beoordelen of een keuken renovatiewaardig is. Een afgeschreven keuken moet je niet willen renoveren, daar komt alleen maar narigheid van. Ik heb wel eens een keuken afgekeurd tot grote teleurstelling van de eigenaar, waarna zijn buurman klant bij me werd vanwege mijn eerlijke advies.
Voor een nieuwe keuken maken we gebruik van een programma waarbij je het eindresultaat op je eigen tablet in 3D kunt bekijken, zelf beschikken we over de mogelijkheid  van een VR-bril. “Nog vóór je nieuwe keuken geplaatst is, kun je er in rondlopen en ‘m aan familie en vrienden laten zien!” Keukenadviesaanhuis.nl biedt absoluut hoogwaardige producten tegen een reële prijs
Daarnaast onderscheiden wij het bedrijf zich door de korte lijnen ik ben uw eerste en enige aanspreekpunt in de regio Overijssel en Drenthe.

Wil u meer weten bel/app of mail mij voor GRATIS advies aan huis.
 

Keukenadviesaanhuis.nl biedt betaalbaar maatwerk


Naar boven