Bel ons: 085 - 0185 205 bel voor een afpsraak met keukenadviesaanhuis

Werkbladen

Voor de keuze van een werkblad zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Het is leverbaar in verschillende materialen en kleuren.

Er zijn verschillen op het gebied van vorm, grootte, dikte, maar ook een groot aantal mogelijke materialen waaruit het keukenblad vervaardigd kan worden.  

Bovendien is het keukenblad een van de bepalende onderdelen in de keuken en is het belangrijk dat hier de juiste keuze wordt gemaakt. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en dus ook andere voor- en nadelen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Kunststof keukenbladen

Kunststof

Een kunststof werkblad is gemaakt van meerdere materialen. Het kunststof werkblad is namelijk opgebouwd uit een vrij dikke laag van spaanplaat of watervast verlijmd multiplex welke wordt bekleed met een kunststof toplaag. De kunststof toplaag is meestal vervaardigd uit HPL oftewel onder hoge druk samengeperst laminaat waardoor deze bestand is tegen dagelijks intensief gebruik. De HPL toplaag biedt daarnaast veel voordelen zoals ongekende mogelijkheden op het gebied van kleuren en patronen maar ook schoonmaakgemak doordat de toplaag geen poriën heeft.

Composiet keukenbladen

Composiet

Wij leveren in composiet alleen werkbladen van Silestone. De kwaliteit en prijs van Silestone werkbladen is veruit de beste in Europa.. Silestone kwartsoppervlakken bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die andere materialen overtreffen. 

Graniet keukenbladen

Graniet

Het beste natuursteen om te gebruiken voor keukenwerkbladen is graniet. Dit is vanwege de hardheid en duurzaamheid van dit materiaal. Het vergt hierdoor minder onderhoud. Regelmatig schoonmaken met water en een beetje schoonmaakmiddel (bij voorkeur groene vloeibare zeep) is al voldoende. Natuursteen is in vele kwaliteiten beschikbaar. Het is dus raadzaam om goed te informeren naar de herkomst van het gebruikte natuursteen.

Keramiek keukenbladen

Keramiek

Keramiek is het materiaal van de toekomst! Een keramiek werkblad is namelijk: onderhoudsvrij, 100% krasbestendig, hittebestendig, vlekbestendig en bovendien niet poreus. Praktisch gezien kunt U dus een gloeiend hete pan gewoon op een keramiek werkblad zetten zonder dat het keramiek werkblad breekt of verkleurd. Sterker nog: wanneer U met uw scherpe keukenmessen op een keramiek werkblad snijdt, worden uw messen stomp. Te mooi om waar te zijn? Kom langs in onze showroom en test het zelf!

Dekton keukenbladen

Dekton

Nog weer een stap verder in technologie dan keramiek is het ultieme materiaal van Dekton. Dit materiaal is nog weer verder ontwikkeld dat keramiek. Één van de grote voordelen is dat Dekton een mooiere afwerking heeft en ook de mogelijkheid tot een onderbouw spoelbak (zonder problemen). Daarnaast is het UV-bestendig, krasbestendig, 100% vlekvrij, hitte bestendig, slijtvast het kan zelfs tegen dooi en vorst. Dit materiaal is exclusief via ons verkrijgbaar. Voor nog meer informatie over Dekton, verwijzen wij u naar www.dekton.nl

Silestone

 
Naar boven