Bel ons: 0515 33 80 88 bel voor een afpsraak met keukenadviesaanhuis

Quooker

Quooker, kokend water uit de kraan, heeft haar succesvolle serie uitgebreid met de Fusion, nu dus ook koud, warm en kokend water in een handomdraai.

Quooker, klein, fijn en zuinig

De Quooker Combi is een reservoir in het keukenkastje, die via de “kokend-water-kraan” water levert van 100 graden Celsius, maar ook via keukenkraan warm water kan leveren. Handig, want dankzij deze kleine boiler heb je altijd kokend water klaar staan voor bijvoorbeeld het zetten van thee of het snel aan de kook brengen van groenten. Dat het apparaat ook warm water kan leveren maakt een aparte warm-water boiler overbodig. Dit scheelt ruimte, daarnaast is de Quooker door de vacuümisolatie zuinig in het energieverbruik.

De Quooker keukenkraan

Ook aan de veiligheid is gedacht, de Quooker-kraan met druk-draai bediening zorgt ervoor dat kinderen de kraan niet zomaar kunnen aanzetten. Ook stroomt het kokend water rustig uit de kraan, waardoor opspatten beperkt is. Het Quooker-kraan assortiment heeft vier kranen in de stijl Basic, Classic, Design en Modern en er is keuze uit zes finishes. Zo is de kokend-water-kraan eenvoudig in te passen in een bestaande of nieuwe keuken.

Vraag vrijblijvend de prijs aan voor de gewenste Quooker, u krijgt gegarandeerd de beste prijs van ons ! Niet tevreden ? Geld terug !

Quooker de kokendwaterkraan voor uw nieuwe keuken

Naar boven